Térkép:Via Michelin


Megközelítés:

Autóval

- a belváros felől
Az Erzsébet Híd után haladjon a Hegyalja úton egyenesen, majd az M1, M7- es autópálya irányába a Budaörsi úton a közlekedési lámpáig(autópályával párhuzamosan). A lámpánál forduljon jobbra majd egyenesen. A MOL benzinkút után a harmadik saroknál forduljon jobbra (Ortaháza u.) majd újra jobbra (Radóc u.)

- az M1, M7–es autópályáról
Az M1(Bécs), M7(Balaton) autópályák felől a TESCO Hipermarket mellett elhaladva a Gazdagréti kijáratnál térjen le és kövesse Gazdagrét irányába a jelzéseket. A Yamaha kereskedés mellett elhaladva a közlekedési lámpánál forduljon balra. A Rétköz utcán a MOL benzinkút után a harmadik utcánál forduljon jobbra (Ortaháza u.), majd az első utcán ismét jobbra (Radóc u.)

- a repülőtérről
Kövesse az M0 autóút felé vezető jelzéseket és az M0–n haladjon az M1 autópályáig. Itt térjen rá az M1–re(Budapest irányába). Az M1(Bécs), M7(Balaton) autópályák felől a TESCO Hipermarket mellett elhaladva a Gazdagréti kijáratnál térjen le és kövesse Gazdagrét irányába a jelzéseket. A Yamaha kereskedés mellett elhaladva a közlekedési lámpánál forduljon balra. A Rétköz utcán a MOL benzinkút után a harmadik utcánál forduljon jobbra (Ortaháza u.), majd az első utcán ismét jobbra (Radóc u.)

Tömegközlekedéssel

Buda
A 139–es busszal a Moszkva térről vagy a Déli Pályudvarról a Törökugrató megállóig (figyelje a buszban található kijelzőt). Haladjon visszafelé a Rétköz utcán. A saroknál forduljon balra (Ortaháza u.), majd jobbra (Radóc u.).


Pest
A M2–es metróval a Deák térről a Déli Pályaudvarig, majd a 139–es busszal a Törökugrató megállóig (figyelje a buszban található kijelzőt). Haladjon visszafelé a Rétköz utcán. A saroknál forduljon balra (Ortaháza u.), majd jobbra (Radóc u.)

Vonattal

- a Nyugati Pályaudvarról
A 4, 6 villamos–al a Moszkva térig majd a 139–es busszal a Törökugrató megállóig (figyelje a buszban található kijelzőt). Haladjon visszafelé a Rétköz utcán. A saroknál forduljon balra (Ortaháza u.), majd jobbra (Radóc u.)

- a Keleti Pályaudvarról
Az M2-es metróval utazzon a Déli Pályaudvarig. A 139–es busszal a Déli Pályudvarról a Törökugrató megállóig (figyelje a buszban található kijelzőt). Haladjon visszafelé a Rétköz utcán. A saroknál forduljon balra (Ortaháza u.), majd jobbra (Radóc u.)

- a Déli Pályaudvarról
A 139–es busszal a Déli Pályudvarról a Törökugrató megállóig (figyelje a buszban található kijelzőt). Haladjon visszafelé a Rétköz utcán. A saroknál forduljon balra (Ortaháza u.), majd jobbra (Radóc u.)

A repülőtérről taxival

- Reptéri Minibusszal. Irodájuk megtalálható az érkezési oldalon.
- Főtaxival (fix ár a budai oldalra)